Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Η Αποστολή των προϊόντων μας μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας είναι άμεση. Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα ως εξής:
Τρόποι πληρωμής & Παράδο
1) Από το Φαρμακείο μας:
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-farmakeio24.gr ή τηλεφωνικά και να περάσετε από το φαρμακείο μας για να την πληρώσετε και να την παραλάβετε.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 – 2:00μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 5:οο – 8:30 μμ

ή μέσω email στο [email protected]


 

2) Με Αντικαταβολή:
Κατά την παράδοση του προϊόντος γίνεται και η πληρωμή του. Η μεταφορά γίνεται πάντα με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Το κόστος μεταφοράς αναγράφεται μέσα στο τιμολόγιο αγοράς των προϊόντων και πληρώνεται με το συνολικό αντίτιμο. Μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες παραδίδεται στο χώρο σας .

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολή μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση της αντικαταβολής διαμορφώνεται στα 2€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται στα 1,00€. Οι παράπανω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς.

(Το φαρμακείο μας έχει συνάψει ειδικές τιμολογιακές συμφωνίες με την courier Γενική Ταχυδρομική)

 

 

3)Απλή αποστολή χωρίς κόστος αντικαταβολής  μετά από κατάθεση μετρητών :

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2 ευρώ ακόμα και για ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ,ενώ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.