Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 49€
*Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες!
Τηλ: 2310 799 400

Εταιρικό προφίλ

Το Φαρμακείο μας...

Το e-farmakeio24 είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου Μπατσωκη Όλγα.

Εργαζόμαστε με συνέπεια, αφοσίωση και στόχο να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας σύγχρονες υπηρεσίες, αλλά και απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο. 

Στο φαρμακείο μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βρεφικών ειδών, ορθοπεδικών & διαγνωστικών ειδών (πιεσόμετρα, μετρητές σακχάρου κτλ). Στην ηλεκτρονική μορφή του φαρμακείου μας θα βρείτε κάποια από τα προϊόντα αυτά σε συγκεκριμένες προσφορές. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο προϊόν που δεν εμφανίζεται στη σελίδα επικοινωνήστε μαζί μας.

Το προσωπικό του φαρμακείου μας, κατάλληλα καταρτισμένο και με διάθεση να απαντήσει σε όλες τις απορίες σας, θα σας ενημερώσει είτε για θέματα υγείας, είτε για θέματα ομορφιάς. Γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310 799 400 ή μέσω email στο [email protected].

Προσοχή!
Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές!

Ωράριο Φαρμακείου
Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30πμ – 2:00μμ
Δευτέρα – Πέμπτη – Παρασκευή: 5:οο – 8:30μμ