Φόρτωση ...

Φυτικά καλλυντικαά έλαια

Ο φυτικός κόσμος είναι αστείρευτη πήγη υλών με θαυμαστές καλλυντικές ιδιότητες.Οι περισσότερες όμως απο τις ύλες αυτές είναι δύσκολο να απομονωθούν απο τους φυσικούς φορείς τους και να φτάσουν αυτούσιες στον τελικό καταναλωτή.Βρίσκονται συνήθως ενσωματωμένες σε περίπλοκα τελικά προιόντα,συνδιασμένες με άλλα δραστικά συστατικά,για την εξυπηρέτηση του κοινού σκοπού που είναι η φροντίδα της ομορφιάς.

Τα φυτικά καλλυντικά έλαια MACROVITA :

Είναι εμπλουτισμένα με το σύμπλεγμα βιταμινών E+C+F.Οι βιταμίνες E και C έχουν έντονη αντιοξειδωτική δράση και εξασφαλίζουν τη σωστή συντήρηση των ελαίων,ενισχύοντας παράλληλα την αντιγηραντική δράση των βιταμινών και των άλλων δραστικών συστατικών τους.Η βιταμίνη F ενισχύει αντίστοιχα τις ενυδατικές ιδιότητές τους.

Παράγονται με ψυχρή έκθλιψη ώστε να αποφεύγεται η καταστροφή των πολύτιμων συστατικών τους απο υπερβολικά αυξημένες θερμοκρασίες.

Συσκευάζονται σε γυάλινους περιέκτες σκούρου μπλε χρώματος,ώστε να φιλτράρονται οι υπεριώδεις ακτίνες και να εκμηδενίζεται η δυσμενής επίδρασή τους στα φυτικά έλαια.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσια ή να αναμειχθούν είτε μεταξύ τους,είτε με αιθέρια έλαια αρωματοθεραπείας(ακόμα και με μέρη άλλων φαρμακευτικών φυτών)για τη δημιουργία ακόμη πιο προσωπικών καλλυντικών σκευασμάτων.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ

ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛH

ΧΩΡΙΣ PARABENS

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο στόχος μας:
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει στόχο να ικανοποίησει όλες τις ανάγκες σας με προϊόντα για τη περιποίηση σώματος, τη περιποίηση προσώπου & προϊόντα υγιεινής. Επίσης διαθέτουμε φυτικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, αρώματα, αντιηλιακά, σαπούνια, σετ δώρων.


Φαρμακείο
Χρυσοστόμου Σμύρνης 10A
Θεσσαλονίκη Σίνδος, ΤΚ. 574 00
τ. 2310 799 400
e. info@e-farmakeio24.gr
Γνωρίζατε ότι:
Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν επιτρέτρονται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Γι αυτό μπορείτε να
μας επισκεφθείτε
στο φαρμακείο μας στη
Σίνδο.


Βρείτε μας στο facebook
Προϊόντα
Προϊόντα για τη Γυναίκα
Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα
Lanes Power Health

Περιποίηση σώματος
Μακιγιάζ-Βιταμίνες
Περιποίηση μαλλιών
Περιποίηση προσώπου
Προϊόντα για τον Άνδρα
Macrovita Ορθοπεδικά Korres

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------