Φόρτωση ...
Biolevox Neuro tablets.jpg

Biolevox Neuro tablets για τον νευρόπονο


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 17.00   

Τιμή: 8.49 

Κερδίζετε : 8.51  (50%)
-50%
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / 1 έως 3 ημέρες
Το Biolevox Neuro tb είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κύριο συστατικό τη μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP), σε συνδυασμό με σύμπλεγμα βιταμινών Β 1,3,6,12 και φυλλικού οξέως. Η μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP) σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα βιταμινών ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης και αναγέννησης των νευρικών ινών και των κατεστραμμένων νεύρων και παράλληλα εμφανίζει άμεση παυσίπονη δράση. Γι’ αυτό συνιστάται η λήψη του σε:
  • περιφερικές νευροπάθειες
  • δισκοπάθειες
  • νευραλγίες
  • ισχιαλγίες
  • δισκεκτομές
  • θωρακικούς και οσφυονωτιαίους πόνους (dorsalgia)
  • οσφυϊκά σύνδρομα
  • νευραλγίες τριδύμου
  • μεθερπητικές νευραλγίεςΤι είναι η μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP)?
H UMP είναι ένα νουκλεοτίδιο που αποτελεί δομικό στοιχείο του DNA και του RNA του κυτταρικού πυρήνα των νευρώνων. Ως δομικό στοιχείο, το συνθέτει ο ίδιος ο οργανισμός και η έλλειψή του δημιουργεί καταστροφή στα έλυτρα της μυελίνης των νευρώνων. Ανάστροφα, ενδεχόμενη καταστροφή, από άλλες βλάβες, των νευρικών ινών που οδηγούν σε διαταραχές της αγωγιμότητας και που συνοδεύονται με πόνο, απαιτούν αυξημένα επίπεδα UMP από τον οργανισμό, οδηγώντας στην αναγκαιότητα (η UMP) να ληφθεί και εξωτερικά. Το Biolevox Neuro tb αποτελεί μια πηγή λήψης UMP που παρέχει την απαιτούμενη επιπλέον ποσότητα αυτής στους νευρώνες για την αναγέννησή τους, με αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία των νεύρων και τη δραστική μείωση της έντασης του πόνου.Πλεονεκτήματα και συγκριτική δοκιμασία Biolevox Neuro tb στη μείωση του πόνου

Μελέτη πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, διπλή τυφλή, ελεγχόμενη, με εικονικό φάρμακο, σε 80 ασθενείς με οσφυαλγία. Η προς μελέτη ομάδα έλαβε μονοφωσφορική ουριδίνη-5 (UMP), ενώ η ομάδα ελέγχου έλαβε εικονικό φάρμακο.

25% μείωση του πόνου επιτεύχθηκε μετά από 24 ώρες από την εφαρμογή UMP, το οποίο έδωσε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε σύγκριση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου.


Συγκριτική μελέτη παρατήρησης με τη συμμετοχή 123 ασθενών, μετά από δισκεκτομή. Όλοι οι ασθενείς έλαβαν θεραπεία με αναλγητικά και φυσιοθεραπεία. Η προς μελέτη ομάδα έλαβε επιπλέον 1 κάψουλα ημερησίως Biolevox Neuro tb.

Η προσθήκη UMP και βιταμινών Β στην καθιερωμένη θεραπεία των ασθενών μετά από δισκεκτομή κατέστησε δυνατή την επίτευξη υψηλότερων επιδόσεων που συνδέονται με την μείωση της έντασης του πόνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.


Κατά τη διαδικασία αναγέννησης των περιφερικών νεύρων, το βασικό ρόλο παίζουν τα νουκλεοτίδια της πυριμιδίνης, τα οποία δεν παράγονται από τα νευρικά κύτταρα. Για τη σύνθεσή τους είναι απαραίτητη η μονοφωσφορική ουριδίνη.
Κατά τη διάρκεια των πόνων στην πλάτη η πολυνευροπάθεια και η νευραλγία απαιτούν την αύξηση της μονοφωσφορικής ουριδίνης, η οποία εφόσον δεν συντίθεται στους νευρώνες, πρέπει να λαμβάνεται εξωτερικά.

Διαθέσιμες μελέτες αποδεικνύουν ότι η χορήγηση UMP και βιταμινών Β επιταχύνουν σημαντικά την αναγέννηση των περιφερικών νεύρων, μειώνουν την ένταση του πόνου και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ασθενών. Μειώνουν επίσης δραστικά την αναγκαιότητα λήψης αναλγητικών φαρμάκων.


Αξία Biolevox Neuro tb στη φυσιοπαθολογία του νευρώνα: βλ. συν. Neuron pathophysiology

Κλινική μελέτη (abstract) συμπεριφοράς Biolevox Neuro tb σε ασθενείς μετά από δισκεκτομή: βλ. συν. Clinical study UMPΠεριεκτικότητα των συστατικών του Biolevox Neuro tb:

Συστατικά 100 g 1 δισκίο RDA*%
Ενεργειακή αξία (kJ / kcal) 328,17 kJ/78,38 kcal 2,33 kJ/0,56 kcal -
Πρωτεΐνες 0 g 0 mg -
Υδατάνθρακες 0,28 g 2 mg -
Λίπη 1,13 g 8 mg -
Uridine monophosphate 7,04 g 50 mg -
Vitamin B1 0,56 g 4 mg 364
Vitamin B3 2,82 g 20 mg 125
Vitamin B6 0,85 g 6 mg 429
Vitamin B12 1,41 mg 10 µg 400
Folic acid 56,34 mg 400 µg 200

*% Recommended Daily Allowance

Δοσολογία: 1 δισκίο ημερησίως με λίγο νερό 

Συσκευασία:30 επικαλυμμένα δισκία 

Σημαντικό: Το Biolevox Neuro tb πρέπει να λαμβάνεται κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης δίαιτας. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να μην χρησιμοποιείται από άλλη οδό παρά μόνο από του στόματος. 


Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ
Αριθμός Γνωστοποίησης: 29218/28-04-2015

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο στόχος μας:
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει στόχο να ικανοποίησει όλες τις ανάγκες σας με προϊόντα για τη περιποίηση σώματος, τη περιποίηση προσώπου & προϊόντα υγιεινής. Επίσης διαθέτουμε φυτικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, αρώματα, αντιηλιακά, σαπούνια, σετ δώρων.


Φαρμακείο
Χρυσοστόμου Σμύρνης 10A
Θεσσαλονίκη Σίνδος, ΤΚ. 574 00
τ. 2310 799 400
e. info@e-farmakeio24.gr
Γνωρίζατε ότι:
Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν επιτρέτρονται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Γι αυτό μπορείτε να
μας επισκεφθείτε
στο φαρμακείο μας στη
Σίνδο.


Βρείτε μας στο facebook
Προϊόντα
Προϊόντα για τη Γυναίκα
Αδυνάτισμα-Κυτταρίτιδα
Lanes Power Health

Περιποίηση σώματος
Μακιγιάζ-Βιταμίνες
Περιποίηση μαλλιών
Περιποίηση προσώπου
Προϊόντα για τον Άνδρα
Macrovita Ορθοπεδικά Korres

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------